Rensning

Det händer även den bäste, man samlar på sig saker under åren och helt plötsligt är både källaren och vinden full av bråte man inte vet vad man ska göra av. Ibland kan man även börja fylla upp garderober inne i bostaden och kanske även trädgård eller tomt för att man inte haft tid eller kraft att slänga allt.

VI HJÄLPER DIG RENSA

Vi förstår att detta kan bli ett stort besvär och att det är många som hamnar i denna situation. Vi hjälper till vid alla typer av röjning, från röjning av saker du har hemma som du vill att vår flyttfirma plockar upp och kör till tippen, till tömning av hela förråd, källare eller kontor.

Vi röjer och slänger över hela Sverige men vårt huvudområde gäller mest för uppdrag som är till, från eller inom hela Skaraborgs Län, Jönköpings Län, Hallands Län och Västra Götalands Län. Vi har flytterminaler i Borås/Kinna, Lilla Edet och Göteborg.

Låt oss hjälpa dig

DÖDSBO

Att en anhörig går bort är ofta tungt och innebär mycket att ta hand om, samtidigt som man är upptagen med att sörja blir det mycket att tänka på. Begravningen skall planeras, man ska meddela människorna runt den bortgångne om vad som skett och samtidigt städa och röja. Vi förstår om ni inte orkar med allt själva och vi erbjuder oss att sköta röjningen/flytten.

Vår flyttfirma står till er tjänst med helhetslösningar med flytt, röjning, tömning och flyttstädning. Samt att åka till tippen med det som skall kastas.

Vi på JJ Flytt AB hjälper er utefter ert behov så att ni kan lägga er fokus på det som är viktigt.