Packning

Packning vid flytt kan både bli frustrerande samt utmattande när det är dags att flytta, som att inte det vore nog. Utöver alla andra saker som uppstår runt flyttdatumet.

VI PACKAR, DU SPARAR PENGAR

Genom att låta oss sköta packningen åt er besparar ni inte bara energi utan Även tid, vilket som kan innebära billigare transportkostnader när själva flytten kommer att utföras, eftersom vi packar och förbereder så att lastningen ska gå så effektivt som möjligt. Oavsett om det är vi eller någon annan som utför flytten!

Vi packar och flyttar över hela Sverige men vårt huvudområde gäller mest för uppdrag som är till, från eller inom hela Skaraborgs Län, Jönköpings Län, Hallands Län och Västra Götalands Län. Vi har flytterminaler i Borås/Kinna, Göteborg och Lilla Edet.

HELTHETSLÖSNING VID PACKNING & FLYTTNING!

När ni anlitar oss för en helhetslösning erbjuder vi alltid ett fast pris både för packning och för själva flytten samt eventuell skräptömning som kan behövas utföras i samband av flytten.

Vi går även igenom noggrant och kostnadsfritt innan uppdraget påbörjas hur ni vill ha ert bohag levererat till er nya bostad. Vilket kommer att innebära att arbetet kan utföras mera självgående utan några avbrott eller frågetecken under flyttens gång. Som även ökar vår effektivitet samt där vi kan erbjuda en så gott som helt bekymmersfri flytt för våra kunder!