Företagsflytt

Vi flyttar alltid er verksamhet så absolut snabbt och smidigt som möjligt och alltid efter era behov oavsett om det gäller helg, kväll och även nattid. För just ert företags bästa.

Begär offert

FÖRETAGSFLYTT

Kontor eller verksamhet? Då har ni kommit helt rätt! Industriflytt och kontorsflyttar är nämligen där vi har vårt huvudfokus. Vi är väl medvetna om vikten av att inte ha några avbrott i produktionen, samt vilka kostnader de kan innebära när utlovade leveranser inte uppföljs, därför kan ni alltid lita på oss samt våra skriftliga garantier som vi alltid arbetar efter.

INTERNFLYTT

Inga uppdrag är för små behöver ni hjälp med mindre internflyttar inom byggnaden, står vi självklart till tjänst. Vi demonterar, monterar och flyttar t.ex. skrivbord, White boards och övrig kontorsinredningar.

Vår personal är kunniga varsamma samt ser till att alltid ha rätt utrustning just för ert behov som kan tänkas behövas, när ni anlitar oss till att flytta er verksamhet på det absolut varsammaste och säkraste sättet.

KOSTNADSFRI BESIKTNING

Vi erbjuder personliga och kostnadsfria besiktningar till företagskunder så hör gärna av dig till oss och beskriv din kontorsflytt så bra som möjligt. Vi kommer tillsammans överens om det bästa och mest passande upplägget för just ditt företag.

Vi flyttar företag över hela Sverige men vårt huvudområde gäller mest för uppdrag som är till, från eller inom hela Skaraborgs Län, Jönköpings Län, Hallands Län och Västra Götalands Län. Vi har flytterminaler i Borås/Kinna, Lilla Edet och Göteborg.