EN FLYTTFIRMA FÖR DIG I BORÅS, KINNA, FALKÖPING, LIDKÖPING OCH ÖVRIGA VÄSTRA GÖTALANDS LÄN

Om du i bland annat Borås, Kinna, Falköping, Lidköping med omnejder känner att du behöver hjälp av en flyttfirma vid din flytt kan du ta kontakt med oss. Vi kan erbjuda offert med fast pris, takpris eller löpande timpeng – beroende på vad som passar dig bäst.

Vi på vår flyttfirma kan hjälpa dig i bland annat Borås, Kinna, Falköping, Lidköping och övriga delar av Västra Götalands län.

Vi använder oss av lastbilar för C-kort, vilket för dig som kund innebär att tiden för lastning blir kortare i och med att en avancerad stuvning inte krävs mer än nödvändigt. Resultatet av detta är att inget dubbelarbete förekommer, som ofta krävs när andra flyttfirmor som använder sig av mindre B-lastbilar anlitas, och detta gör att vi kan hålla priset lägre för våra kunder.

De försäkringar vi har på vår flyttfirma täcker hela flytten, och vi använder oss av sådana tekniker som gör att vi kan leverera ditt gods rätt och i ett gott skick. Vi strävar alltid efter att göra dig som kund i bland annat Borås, Kinna, Falköping och Lidköping med omnejder så nöjd som bara möjligt när du anlitar vår flyttfirma.